Ivan Bosiljčić “Naše veče”

24. decembar 2022. u 20.00, sala bioskopa SKC Požega, ulaznica 600 dinara

Turistička organizacija opštine Požega i Sportsko-kulturni centar uz pokroviteljstvo opštine Požega vas pozivaju na „Naše veče“ sa čuvenim umetnikom i glumcem Ivanom Bosiljčićem koji će 24.12. od 20č u sali bioskopa SKC Požega upriličiti svojim performansom nezaboravne veče i kreirati, sigurni smo, divne trenutke vredne pamćenja!

Satkan velikom količinom emocije, one koja u današnje vreme se retko može tako čista i iskrena pronaći, gospodin Ivan Bosiljčić više od 10 godina bogate i sadržajne televizijske, filmske i pozorišne karijere, sa velikim uspehom predstavlja i svoje autorske projekte ljubiteljima poezije i muzike. Ovakav pristup umetničkim večerima donosi uzbuđenje dramske predstave i vrhunski muzički događaj, poseban i retko viđan na našim prostorima.

Ono što je prilično značajno su i reakcije publike, koje burnim i emotivnim reakcijama je dočekivala nastupe kako u velikim koncertnim dvoranama, tako i na teatarskim scenama u našoj zemlji.

Ove pozorišne jeseni Ivan Bosiljčić predstavlja svoj novi program pod nazivom „NAŠE VEČE“ koje će na radost svih meštana opštine Požega uskoro biti predstavljeno i kod nas!

Još jedan poseban povod imamo za dodatnu radost, a to je što ove godine Sportsko-kulturni centar opštine Požega proslavlja 60 godina postojanja ustanove, stoga i njima od srca sve čestitke na dugogodišnjoj tradiciji organizovanja zaista uspešnih događaja i različitih sadržaja, koji iz godine u godinu imaju sve bogatiji i raznovrsniji program koji cenjena publika i meštani rado posećuju!

Karte za ovaj divan koncert su krenule sa prodajom i možete ih kupiti u bilaternici SKC Požega, a nama preostaje da vas pozovemo i da svojim prisustvom zajednički obeležimo proteklu godinu i da nastupom Ivana Bosiljčića kreiramo istinski prelepe trenutke koje ćemo prepričavati i uvek rado ih se prisećati!